מלגת מנהיגי שוליך לשנה"ל תשע"ט

שוליך

לכישרון שלכם מגיעה הזדמנות לקבל 160,000 ₪ !!

היחידה לסיוע מזמינה אותך להגיש מועמדות למלגת מנהיגי שוליך!

מדובר באחת התכניות היוקרתיות ביותר שפועלות בטכניון ומעניקות מלגת לימודים ומחייה בשווי של 40,000 ₪ לכל שנת לימודים (120,000 או 160,000 ₪ תלוי באורך התואר).

אם את או אתה רואים את עצמכם כחלק ממנהיגי העתיד של מדינת ישראל והקהילה בה אתם חיים, אם אתם רואים עצמכם כיזמים או היזמיות הבאים, או אלה שיעסקו במחקר פורץ דרך – מלגת שוליך עבורכם!

המלגה מיועדת לאלה המתחילים את שנה א' לתואר ראשון (בוגר) באוקטובר 2018 (תשע"ט). התארים הזכאים למלגה הם במקצועות המדעים, הטכנולוגיה, ההנדסה והמתמטיקה (ניתן גם לשלב עם מקצועות אחרים).

בנוסף לקבלת המלגה, אנו מאפשרים לכם להשתתף בתכנית העשרה ייחודית במהלך השנה האקדמית, וכמובן שתהפכו לחלק מקהילת מנהיגות ומנהיגי שוליך בישראל.

ההרשמה מסתיימת ב- 15/06/2018

תשובות יינתנו עד 15/08/2018

למידע נוסף:

www.schulichleaders.co.il

info-il@uja.schulichleaders.com

פוסט מאת פורסם בקטגוריה home-news בתאריך .

אודות salamaz

שלום גיא, יש לנו בלשכה עובדת חדשה שתחליף אותי בהמשך בכל הנושא של טיפול באתרי האינטרנט. אנא תפתחו לה בקשה יוזר: שם: סלמה זאהר - Salma Zaher ת.ז.: 204396873 מייל: salamaz@technion.ac.il